\
Terug naar home Al het nieuws

Aranka Verwoort lid van BewustZW

 

Per 19 januari 2018 is gemeenteraadslid mw Aranka Verwoort lid van de lokale politieke partij BewustZW en maakt deel uit van de fractie. Ze vertegenwoordigt de fractie van BewustZW en is woordvoerder op diverse beleidsonderwerpen.

 

Het lid worden van BewustZW is opmerkelijk en ook weer niet. BewustZW is blij met haar keuze voor de inwoners en ondernemers.

 

Mw. Aranka Verwoort was lid van Burgerbelang en in 2014 met veel voorkeurstemmen rechtstreeks gekozen tot gemeenteraadslid in de gemeente Zutphen. Na het uiteenvallen van Burgerbelang en nadat de helft van het aantal leden onder de naam BewustZW verder zijn gegaan, heeft Aranka Verwoort de keuze gemaakt lid te blijven van Burgerbelang. Daar komt ze nu op terug, want kort na het aanblijven was het haar duidelijk dat Burgerbelang niet het gedachtengoed, werkwijze, de visie en missie van Bert Jansen en BewustZW verder uitdraagt. Niet lang daarna is ze is uit Burgerbelang gestapt en heeft zich als zelfstandig raadslid in de gemeenteraad actief ingezet.

 

Juist het gedachtegoed, de missie en visie van BewustZW onderstreept ze voortdurend en is wat ze wil uitdragen. Aranka Verwoort heeft veel contacten in de samenleving. De adviezen en nadrukkelijke wensen van veel inwoners aan haar om zich voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen verkiesbaar te stellen, heeft haar doen besluiten contact op te nemen met BewustZW. Het gesprek met Aranka Verwoort was openhartig, persoonlijk, verhelderend en doelgericht.

 

BewustZW is als lokale politieke partij vertegenwoordigd in de gemeenteraad van de gemeente Zutphen. BewustZW staat open voor de mening van onze inwoners en zoekt actief de samenwerking op. Dit leidt tot beter bestuurlijke gedragen oplossingen en resultaten. Samen maken we onze stad en dorp, dat zal ook voor de komende jaren ons doel zijn.

 

Voor de komende periode en met name na 21 maart 2018, de gemeenteraadsverkiezingen,

staan ons nieuwe uitdagingen te wachten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij die aankunnen, samen met bewoners, instellingen, ondernemers en verenigingen.

 

Het bestuur en de leden van BewustZW zijn blij met het lidmaatschap en inzet van Aranka voor de samenleving.